nieuws

Hakron biedt betonbouw nieuwe noppenfolie

bouwbreed Premium

Hakron, toeleverancier van producten voor de betonbouw uit Nunspeet, levert met Geo Tec een noppenfolie met drie lagen: een glijfolie, de eigenlijke noppenfolie die een kracht weerstaat van 250 kilonewton per vierkante meter en een filtervlies. Deze noppenfolie wordt gebruikt als aanvullende bescherm- en drainagelaag bij (kelder)wanden waartegen een waterkerende coating is aangebracht. Het beschermt […]

Hakron, toeleverancier van producten voor de betonbouw uit Nunspeet, levert met Geo Tec een noppenfolie met drie lagen: een glijfolie, de eigenlijke noppenfolie die een kracht weerstaat van 250 kilonewton per vierkante meter en een filtervlies. Deze noppenfolie wordt gebruikt als aanvullende bescherm- en drainagelaag bij (kelder)wanden waartegen een waterkerende coating is aangebracht. Het beschermt deze waterkerende laag tegen mechanische beschadiging tijdens het aanvullen en zetten van de grond. Het geheel voldoet aan DIN 18195. Geo Tec-noppenfolie zorgt in de uitleg van Hakron met het filtervlies op de noppen voor een drainagelaag volgens DIN 4095.

Reageer op dit artikel