nieuws

Gijs Buijs in algemeen bestuur van VSB

bouwbreed Premium

Gijs Buijs treedt toe tot het algemeen bestuur van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingsbedrijven (VSB). Dat is onlangs tijdens de algemene ledenvergadering besloten. Buijs is sinds de start van VSB bij de vereniging betrokken. Daarnaast is hij lid van het presidium van de Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra. In het algemeen bestuur zijn […]

Gijs Buijs treedt toe tot het algemeen bestuur van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingsbedrijven (VSB). Dat is onlangs tijdens de algemene ledenvergadering besloten. Buijs is sinds de start van VSB bij de vereniging betrokken. Daarnaast is hij lid van het presidium van de Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra. In het algemeen bestuur zijn de drie secties binnen VSB vertegenwoordigd. Buijs werd daarom tevens benoemd tot voorzitter van de sectie Steigerbedrijven van de VSB. De vereniging vertegenwoordigt de belangen van bedrijven die actief zijn in de bouw en de industrie. Het ledenbestand wordt gevormd door fabrikanten, leveranciers, montagebedrijven en verhuurbedrijven van onder meer steigers, ladders en bouwliften.

Reageer op dit artikel