nieuws

Fabrikanten houden patent ankerschroef

bouwbreed

Het Europese patentbureau in München heeft aan de bedrijven Dr. Hahn en Fischer Dübel het Europese patent toegekend voor een ankerschroef die beide bedrijven hebben ontwikkeld. Twee ondernemingen uit Italië en Duitsland hadden tegen dit patent beroep aangetekend. Volgens hen beschreef het patent voor de Hahn-ankerschroef alleen maar een technische toestand. Het Europese patentbureau ziet […]

Het Europese patentbureau in München heeft aan de bedrijven Dr. Hahn en Fischer Dübel het Europese patent toegekend voor een ankerschroef die beide bedrijven hebben ontwikkeld. Twee ondernemingen uit Italië en Duitsland hadden tegen dit patent beroep aangetekend. Volgens hen beschreef het patent voor de Hahn-ankerschroef alleen maar een technische toestand. Het Europese patentbureau ziet redenen daar anders over te moeten denken. De ankerschroef wordt gebruikt om scharnieren van Hahn rechtstreeks op het profiel te bevestigen. Deze bevestiging past op alle meerkamerprofielen.

Reageer op dit artikel