nieuws

Dura Vermeer en Workx gaan samenwerking aan

bouwbreed

Dura Vermeer en Workx Materieelverhuur gaan jaarlijks samen minimaal één duurzame product- of procesinnovatie realiseren. De partijen zijn hiervoor een partnerovereenkomst aangegaan voor de duur van minimaal vijf jaar. In de overeenkomst hebben de twee bedrijven afspraken gemaakt over verdere verduurzaming, digitalisering, veiligheid, transport en innovaties in combinatie met het verlagen van kosten, het verhogen […]

Dura Vermeer en Workx Materieelverhuur gaan jaarlijks samen minimaal één duurzame product- of procesinnovatie realiseren. De partijen zijn hiervoor een partnerovereenkomst aangegaan voor de duur van minimaal vijf jaar.

In de overeenkomst hebben de twee bedrijven afspraken gemaakt over verdere verduurzaming, digitalisering, veiligheid, transport en innovaties in combinatie met het verlagen van kosten, het verhogen van rendement en het beperken van risico’s.

Eerder werkten de bouwer en de verhuurder samen aan de ontwikkeling van een hybride lichtmast die 90 procent minder CO 2-uitstoot gaf dan een traditionele lichtmast.

Reageer op dit artikel