nieuws

‘Doorstroming naar dure woningen komt op gang’

bouwbreed

De doorstroming naar duurdere koopwoningen komt op gang. Dat constateert vastgoedspecialist Dynamis. “De gehele woningmarkt laat een herstel zien in het aantal verkopen, mede hierdoor stromen consumenten weer door naar duurdere woningen.” Met het blijvend herstel van de economie is de verwachting dat het topsegment in het tweede kwartaal van 2014 en de daarop volgende […]

De doorstroming naar duurdere koopwoningen komt op gang. Dat constateert vastgoedspecialist Dynamis. “De gehele woningmarkt laat een herstel zien in het aantal verkopen, mede hierdoor stromen consumenten weer door naar duurdere woningen.” Met het blijvend herstel van de economie is de verwachting dat het topsegment in het tweede kwartaal van 2014 en de daarop volgende maanden verder zal aantrekken, verwacht Monique Tetteroo, directeur van Dynamis.

Ook Makelaarsland is optimistisch. Het aantal transacties steeg in mei met 150 procent op jaarbasis naar 15.000. Populaire huizen zijn volgens de makelaar net als vroeger snel verkocht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels