nieuws

CRH kiest met Stalius voor staalframes

bouwbreed

CRH Structural komt onder de naam Stalius op de markt met op staalframe gebaseerde wandelementen voor gevels en binnenwanden. Met de uitbreiding introduceert CRH Structural – naast Alvon, Calduran kalkzandsteen, Dycore systeemvloeren en Heembeton – zijn vijfde merk. CRH Structural wil met zijn bedrijven de partner bij uitstek zijn voor de ruwbouw in Nederland, zowel […]

CRH Structural komt onder de naam Stalius op de markt met op staalframe gebaseerde wandelementen voor gevels en binnenwanden. Met de uitbreiding introduceert CRH Structural – naast Alvon, Calduran kalkzandsteen, Dycore systeemvloeren en Heembeton – zijn vijfde merk.

CRH Structural wil met zijn bedrijven de partner bij uitstek zijn voor de ruwbouw in Nederland, zowel op het terrein van stapelbouw als de montagebouw binnen de woning- en utiliteitsbouw. Door de komst van Stalius biedt CRH Structural nu ook oplossingen door staalframe toe te passen. De elementen van staalframe zijn aan te sluiten op bestaande funderingen, voornamelijk voor gevelsluitende elementen en binnenwanden. De constructies van staalframe zijn licht, maatvast en nauwelijks gevoelig voor weersinvloeden.

Reageer op dit artikel