nieuws

BouwkostenHorecagelegenheid

bouwbreed

Projectomschrijving Algemeen. Het project is een op zichzelf staand bouwwerk, dat dienst doet als horeca- en toiletgelegenheid op een ‘Park en Ride’-terrein in Eindhoven. De ronde bouwvorm, die is gebaseerd op het principe van de oude romneyloods, zorgt voor een tijdloze uitstraling en voor een onderhoudsarm gebouw. Constructie en gevels. De hal is gefundeerd op prefab […]

Projectomschrijving

Algemeen. Het project is een op zichzelf staand bouwwerk, dat dienst doet als horeca- en toiletgelegenheid op een ‘Park en Ride’-terrein in Eindhoven. De ronde bouwvorm, die is gebaseerd op het principe van de oude romneyloods, zorgt voor een tijdloze uitstraling en voor een onderhoudsarm gebouw.

Constructie en gevels. De hal is gefundeerd op prefab betonnen poeren. De constructie is opgebouwd uit gewalste IPE-staalprofielen. Dak en wand in het binnendoosprincipe zijn voorzien van Tyvek-folie. De betonvloer is gevlinderd, afgewerkt volgens de Ashford formule, en voorzien van vloerverwarming. Meranti-kozijnen, voorzien van HR++-isolatieglas.

Afwerking en inrichting. De binnenwanden zijn onafgewerkt, zodat het industriële karakter van het gebouw behouden blijft. De schil van de hal is uitgevoerd in de kleur Ral 9006 (zilver grijs) en alle binnenwanden in de kleur Ral 3000 (rood), waardoor het dak lijkt te zweven.

Installaties.Alle ruimten zijn voorzien van vloerverwarming en de keuken is voorzien van topkoeling. De keukeninrichting is voorzien van alle moderne apparatuur, waaronder een koelcel gecombineerd met een vitrine.

Reageer op dit artikel