nieuws

BNP Parisbas komt met kantoorrating

bouwbreed

BNP Paribas Real Estate Netherlands heeft een online huurderswaarderingssysteem, vergelijkbaar met een rating in de hotel- of restaurantwereld, geïntroduceerd. Met So Buildings kan de huurder direct invloed uitoefenen op de waardering van het gebouw. De online rating is opgebouwd uit vier categorieën: service, sociale omgeving, gebouwkwaliteit & locatie, alle met evenveel waarde. “De huurder krijgt […]

BNP Paribas Real Estate Netherlands heeft een online huurderswaarderingssysteem, vergelijkbaar met een rating in de hotel- of restaurantwereld, geïntroduceerd. Met So Buildings kan de huurder direct invloed uitoefenen op de waardering van het gebouw.

De online rating is opgebouwd uit vier categorieën: service, sociale omgeving, gebouwkwaliteit & locatie, alle met evenveel waarde. “De huurder krijgt met de kantoorrating een invloedrijke stem. Daarnaast geeft de rating zoekende huurders meer inzicht. De openheid van de kantoorrating biedt een kans voor eigenaren om zich te onderscheiden in service en kwaliteit”, aldus BNP Parisbas.

Reageer op dit artikel