nieuws

Amsterdam Rai start tender voor hotel

bouwbreed

Het congrescentrum Amsterdam Rai krijgt een hotel met minstens 650 kamers. De gemeente Amsterdam en de Rai hebben gisteren het startsein gegeven voor de tenderprocedure voor het viersterren hotel. Het nog te bouwen pand komt naast het congrescentrum, dicht bij de ringweg A10. De beoogde locatie ligt momenteel braak. De start van de bouw van […]

Het congrescentrum Amsterdam Rai krijgt een hotel met minstens 650 kamers. De gemeente Amsterdam en de Rai hebben gisteren het startsein gegeven voor de tenderprocedure voor het viersterren hotel.

Het nog te bouwen pand komt naast het congrescentrum, dicht bij de ringweg A10. De beoogde locatie ligt momenteel braak.

De start van de bouw van het hotel staat gepland voor medio 2016. De Rai en de gemeente Amsterdam zoeken nu een partij die het hotel wil bouwen, financieren en exploiteren. Eind dit jaar moet het winnende ontwerp zijn gekozen.

Reageer op dit artikel