nieuws

AM zet crowdsourcing in bij Amsterdams Emerald

bouwbreed

AM zet crowdsourcing in bij Amsterdams Emerald

AM gaat samen met consumenten het plan Emerald in Amsterdam-Zuidoost ontwikkelen.

Belangstellenden kunnen via de website www.woneninemerald.nl hun interesse kenbaar maken voor de woningen. Vervolgens wordt hen gevraagd een enquête in te vullen. Vanaf september kunnen geïnteresseerden via een woonconfigurator kiezen uit diverse woonsferen en indelingen en hiermee hun ideale woning samenstellen. Met de gekozen woning kan vervolgens bij de makelaar een voorinschrijvingsovereenkomst ondertekend worden. De aanpak is onderdeel van ‘I am you’, het co-creatiemodel van AM.

Het project Emerald bestaat in totaal uit 176 woningen, 100 middeldure huurwoningen en 76 koopwoningen. De woningen kosten tussen de 115.000 en 270.000 euro. De bouw start naar verwachting begin 2015.

Reageer op dit artikel