nieuws

Zusex breidt producten voor houtreparatie uit

bouwbreed

Zusex breidt zijn reeks houtreparatiemiddelen uit met de Repair Lichtgewicht en Repair Transparant. De eerste is een moduleerbaar reparatiemiddel met een hoog standvermogen. De fabrikant adviseert het voor moeilijk bereikbare plaatsen. De Repair Transparant is wat de producent betreft ook makkelijk moduleerbaar. Het is te gebruiken onder transparante en dekkende afwerkingen. Met beide producten zijn […]

Zusex breidt zijn reeks houtreparatiemiddelen uit met de Repair Lichtgewicht en Repair Transparant. De eerste is een moduleerbaar reparatiemiddel met een hoog standvermogen. De fabrikant adviseert het voor moeilijk bereikbare plaatsen. De Repair Transparant is wat de producent betreft ook makkelijk moduleerbaar. Het is te gebruiken onder transparante en dekkende afwerkingen. Met beide producten zijn houtreparaties vanaf 10 millimeter te maken. Om de gebruiker bij te praten over de eigenschappen van de producten en over de toepassing ervan richtte de fabrikant de website www.zusex.nl in. Bezoekers van de site kunnen met de technisch adviseur chatten.

Reageer op dit artikel