nieuws

Van Wijnen herbouwt Kasteel De Keverberg

bouwbreed

Van Wij nen gaat Kasteel De Keverberg in Kessel herbouwen. De ruïne van het Limburgse kasteel, dat in de Tweede Wereldoorlog door Duitse soldaten werd verwoest, wordt volledig herbouwd. De ruïne blijft volgens de plannen helemaal intact. Alles wat er op, aan en boven wordt gebouwd, zal er los van komen te staan. De herbouw […]

Van Wij nen gaat Kasteel De Keverberg in Kessel herbouwen. De ruïne van het Limburgse kasteel, dat in de Tweede Wereldoorlog door Duitse soldaten werd verwoest, wordt volledig herbouwd. De ruïne blijft volgens de plannen helemaal intact. Alles wat er op, aan en boven wordt gebouwd, zal er los van komen te staan.

De herbouw start na de zomer. Het kasteel wordt naar verwachting rond mei 2015 opgeleverd. In augustus moet het gebouw klaar zijn.

Eerder won Fraku uit Venlo de aanbesteding voor het installatiewerk. DMV Architecten uit Kerkrade maakte het ontwerp voor deherbouw. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel