nieuws

Unica Ecopower rondt certificering WKO af

bouwbreed

Unica Ecopower is door inspecteurs van Dekra positief getoetst op het toepassen van de nieuwe BRL6000-21 richtlijn. Volgens het Wijzigingsbesluit Bodemenergiesystemen moeten bedrijven die bodemenergiesystemen ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden vanaf 1 oktober dit jaar in het bezit zijn van een erkenning van overheidsinstantie Bodem+. Voor die erkenning heeft een bedrijf één of meer certificaten […]

Unica Ecopower is door inspecteurs van Dekra positief getoetst op het toepassen van de nieuwe BRL6000-21 richtlijn.

Volgens het Wijzigingsbesluit Bodemenergiesystemen moeten bedrijven die bodemenergiesystemen ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden vanaf 1 oktober dit jaar in het bezit zijn van een erkenning van overheidsinstantie Bodem+. Voor die erkenning heeft een bedrijf één of meer certificaten nodig. Unica Ecopower heeft zich laten certificeren voor het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van warmte-koudeopslagsystemen (WKO). Binnenkort wordt op basis hiervan de erkenning aangevraagd bij Bodem+.

Reageer op dit artikel