nieuws

Topman Balfour vertrekt na winstwaarschuwing

bouwbreed

Topman Andrew McNaughton van de Britse bouwer Balfour Beatty is opgestapt. Het concern houdt voor dit jaar rekening met een fors lager resultaat. Balfour Beatty verwacht dit jaar een tekort van zo’n 30 miljoen pond bij zijn Britse bouwbedrijven. Hierdoor zal de winst na belastingen dit jaar ergens tussen de 145 en 160 miljoen pond […]

Topman Andrew McNaughton van de Britse bouwer Balfour Beatty is opgestapt. Het concern houdt voor dit jaar rekening met een fors lager resultaat. Balfour Beatty verwacht dit jaar een tekort van zo’n 30 miljoen pond bij zijn Britse bouwbedrijven. Hierdoor zal de winst na belastingen dit jaar ergens tussen de 145 en 160 miljoen pond uitkomen, tegenover 187 miljoen pond in 2013. Twee maanden geleden ging het bedrijf nog uit van een verbetering van de winst. Balfour Beatty was vorig jaar goed voor een omzet van 10,1 miljard pond (circa 12,3 miljard euro).

Reageer op dit artikel