nieuws

Schuiframenonderhoud Gevelplan naar M.A.S.

bouwbreed Premium

M.A.S. Geveltechniek uit Dreumel heeft een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden aan de schuiframen van De Kock van Gelder van Gevelplan overgenomen. Ook worden de PH-materialen, machines en twee medewerkers overgenomen. Gevelplan zet het onderhoud van de schuiframen op een laag pitje. De Kock van Gelder uit Maas en Waal ging in 1997 failliet en […]

M.A.S. Geveltechniek uit Dreumel heeft een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden aan de schuiframen van De Kock van Gelder van Gevelplan overgenomen. Ook worden de PH-materialen, machines en twee medewerkers overgenomen. Gevelplan zet het onderhoud van de schuiframen op een laag pitje.

De Kock van Gelder uit Maas en Waal ging in 1997 failliet en werd overgenomen door de Rugby Group. Niet veel later werd de Nederlandse tak van dit Britse concern gekocht door Doorwin. In 2009 werden de vestigingen van De Kock van Gelder en het service-en montagebedrijf Gevelplan opgeheven en verplaatst naar de Doorwin-vestigingen in Zaltbommel.

Reageer op dit artikel