nieuws

PCI lijmt keramiek op jonge cementdekvloer

bouwbreed

PCI levert twee varianten van zijn tegellijm voor jonge cementdekvloeren. Deze kunnen volgens de fabrikant onder garantie na drie dagen of een restvochtgehalte van 4 procent worden toegepast. Op een beloopbare cementdekvloer kan na gemiddeld drie dagen keramiek worden aangebracht met de PCI Flexmörtel S2 die een hechtsterkte heeft van 1 newton per vierkante millimeter; […]

PCI levert twee varianten van zijn tegellijm voor jonge cementdekvloeren. Deze kunnen volgens de fabrikant onder garantie na drie dagen of een restvochtgehalte van 4 procent worden toegepast. Op een beloopbare cementdekvloer kan na gemiddeld drie dagen keramiek worden aangebracht met de PCI Flexmörtel S2 die een hechtsterkte heeft van 1 newton per vierkante millimeter; volgens PCI ruim tweemaal zo hoog als de norm. PCI Flexmörtel S1 verlijmt keramiek op zandcementdekvloeren zodra het restvochtgehalte is gedaald tot 4 procent. Beide tegellijmen zijn universeel inzetbaar, op wand en vloer, zowel binnen als buiten.

Reageer op dit artikel