nieuws

‘Overheid ideale klant voor ondernemer’

bouwbreed Premium

‘Overheid ideale klant voor ondernemer’

Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen heeft vandaag het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het boek ‘De overheid als klant’.

Volgens auteur Ireen Boon biedt het boek een kijkje in de keuken van de overheid. “Het boek is bedoeld voor ondernemers die zaken willen doen met de overheid, maar is daarnaast ook interessant voor iedereen die zich verbaast over (en ergert aan) de beruchte overheidsbureaucratie.” Overheid en bedrijfsleven zijn niet met elkaar te vergelijken. Als ambtenaren van Mars komen, dan komen ondernemers van Venus. De ondernemer die dit boek heeft gelezen, maakt de reis naar Mars fluitend en ziet in de overheid een ideale klant waaraan veel geld valt te verdienen, aldus Ireen Boon.

‘De overheid als klant’ is een gezamenlijke uitgave van BIM Media en kennisplatform CROW.

U kunt het boek hier bestellen met een introductiekorting van 25%.

Reageer op dit artikel