nieuws

Overbrugging

bouwbreed Premium

Zes liggers markeren de plek waar TBI-bedrijf Mobilis als onderdeel van Combinatie A4 Steenbergen de bouw voorbereidt van het viaduct Westhavendijk nabij Steenbergen. De liggers zijn prefab producten van Romein Beton uit Dodewaard. Sarens hees de ruim 80 ton zware en 36 meter lange balken eerder deze week op hun plek. Het viaduct dat op […]

Zes liggers markeren de plek waar TBI-bedrijf Mobilis als onderdeel van Combinatie A4 Steenbergen de bouw voorbereidt van het viaduct Westhavendijk nabij Steenbergen. De liggers zijn prefab producten van Romein Beton uit Dodewaard. Sarens hees de ruim 80 ton zware en 36 meter lange balken eerder deze week op hun plek.

Het viaduct dat op de liggers wordt gebouwd, loopt over het aquaduct dat Mobilis eerder bouwde. De aannemer voert momenteel de laatste afwerkingen uit aan deze waterweg.

De scheepvaart gebruikt de aquaductbak sinds augustus 2013. Op de plaats waar de A4 de Westhavendijk kruist, bouwt de combinatie het viaduct Fort Henricus.

Foto: Bouwfotografe.nl/Chantal van den Berg

Reageer op dit artikel