nieuws

NAM besteedt herstelwerkzaamheden na beving uit

bouwbreed Premium

NAM besteedt herstelwerkzaamheden na beving uit

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) besteedt de coördinatie van de herstelwerkzaamheden aan de gebouwen in het Groningse gaswinningsgebied uit aan een externe marktpartij.

Dat blijkt uit een pagina-grote advertentie die gisteren in Dagblad Cobouw stond. Daarin maakt de NAM bekend een marktconsultatie te zijn gestart. Bedrijven met “aantoonbare expertise” in onder meer projectmanagement worden opgeroepen zich komende weken te melden bij de NAM. Uiteindelijk doel is de oprichting van een uitvoeringsorganisatie die verantwoordelijk wordt voor “projectmanagement, klantencontact, planning, administratie, kwaliteitscontrole en training op terreinen als schade en bouwkundige inspecties”.

Reageer op dit artikel