nieuws

Imtech is aantrekkelijkst voor hoogopgeleiden

bouwbreed

Imtech is aantrekkelijkst voor hoogopgeleiden

Imtech is de aantrekkelijkste werkgever en heeft de beste reputatie van alle zakelijke dienstverleners. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction in opdracht van zakenblad Incompany500 onder vijfduizend hoogopgeleide professionals.

Het blad vindt het “bijzonder” dat de “onder vuur liggende”technisch dienstverlener Imtech erin slaagt om zijn eerste plaats in te prolongeren. Imtech wordt het laatste jaar geplaagd door malversaties in onder andere Duitsland. Arcadis (5), Fugro (8) en Royal Haskoning (9) eindigden ook in de top tien. Deze week werd uit een ander onderzoek bekend dat BAM, Boskalis en wederom Imtech behoren tot de vijftig grootste merken in Nederland.

Reageer op dit artikel