nieuws

Husqvarna vermindert doorslijplawaai

bouwbreed

Den Haag – De elektrische doorslijper K3000 van Husqvarna maakt volgens de fabrikant met een speciaal zaagblad minder lawaai dan vergelijkbare machines met een standaard zaagblad. Het verbeterde blad vermindert de overdracht van trillingen uit de metalen kern naar het diamantzaagblad. Op die manier wordt volgens Husqvarna het grootste deel van het geluid weggenomen dat […]

Den Haag – De elektrische doorslijper K3000 van Husqvarna maakt volgens de fabrikant met een speciaal zaagblad minder lawaai dan vergelijkbare machines met een standaard zaagblad. Het verbeterde blad vermindert de overdracht van trillingen uit de metalen kern naar het diamantzaagblad. Op die manier wordt volgens Husqvarna het grootste deel van het geluid weggenomen dat het zaagblad produceert. De doorslijpmachine werkt op één fase van 230 Volt en ontwikkelt een vermogen van 2700 Watt. De 8,9 kilo zware machine heeft een regelbare verneveling.

Reageer op dit artikel