nieuws

Eén accumachine doet al het kabelwerk

bouwbreed Premium

De RE 60 van Ridgid snijdt elektrakabels, krimpt kabelschoenen en ponst gaten met één en dezelfde machine. Het hydraulische accugereedschap doet dat met drie snel verwisselbare koppen. Een verschuifbare koker maakt de koppen los en vast. De snijkop maakt met een kracht van 60 kilonewton koperen en aluminium kabels op maat, net als fijndradige koperen […]

De RE 60 van Ridgid snijdt elektrakabels, krimpt kabelschoenen en ponst gaten met één en dezelfde machine. Het hydraulische accugereedschap doet dat met drie snel verwisselbare koppen. Een verschuifbare koker maakt de koppen los en vast. De snijkop maakt met een kracht van 60 kilonewton koperen en aluminium kabels op maat, net als fijndradige koperen kabels met een buitendiameter tot 50 millimeter.

De krimpkop fixeert kabelschoenen tot 300 vierkante millimeter. De ponskop maakt in zacht staal tot 3 millimeter dik gaten tot 63,5 millimeter diameter. De kop is ook te combineren met stempels matrijzen van andere fabrikanten.

Reageer op dit artikel