nieuws

Deme groeit ondanks teruggang in Europa

bouwbreed

Deme heeft in het afgelopen kwartaal 549 miljoen euro omgezet. Volgens de vernieuwde boekhoudmethode betekent dat een groei van ruim 10 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Toen werd vergeleken met een jaar eerder ook al een forse omzetgroei geboekt. De vermindering van de activiteit in Europa (van 50 procent van het totaal […]

Deme heeft in het afgelopen kwartaal 549 miljoen euro omgezet. Volgens de vernieuwde boekhoudmethode betekent dat een groei van ruim 10 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Toen werd vergeleken met een jaar eerder ook al een forse omzetgroei geboekt. De vermindering van de activiteit in Europa (van 50 procent van het totaal naar 42 procent) werd ruimschoots goedgemaakt in het Midden-Oosten (van 1 procent aandeel naar 8 procent) en Latijns-Amerika (van 5 naar 9 procent). Door een snelle vordering bij enkele grote opdrachten liep het orderboek na de jaarwisseling terug van ruim drie miljard euro naar 2,8 miljard euro.

Reageer op dit artikel