nieuws

Canter Days en nieuwe website ter promotie van Fuso Canter

bouwbreed Premium

Canter Days en nieuwe website ter promotie van Fuso Canter

Mercedes-Benz Nederland heeft speciaal voor de Nederlandse markt de website www.fuso-trucks.nl in het leven geroepen. Ter kennismaking komen er in mei en juni speciale Canter Days bij enkele dealers.

Op de website www.fuso-trucks.nl is alles te vinden over de Nederlandse inzetmogelijkheden, types, producteigenschappen en de vele voordelen van het lichte vrachtwagenmodel.

Ook biedt de site informatie over de Canter Days (demodagen voor de Fuso Canter), die gepland staan bij diverse dealers in ons land. Verder is er een dealerlijst en kaart met alle Fuso dealers van Nederland opgenomen.

Canter Days

Mercedes-Benz Nederland organiseert de Canter Days om de nieuwe Fuso Canter in de schijnwerpers te zetten en de wisseling van het Fuso-importeurschap te bekrachtigen. Het evenement reist langs verschillende Mercedes-Benz/Fuso truckdealers. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren over de Canter, kennismaken met de dealerorganisatie en direct een proefrit maken.

De eerstvolgende Canter Days zijn 8, 9 en 10 mei bij bedrijfswagendealer SternTrucks in Utrecht, 15 en 16 mei bij Smeets in Heerlen en 5 en 6 juni bij Gomes in Zaandam.

Importeurschap Nederland

Vorig jaar nam Mercedes-Benz Nederland het Fuso-importeurschap over van Mitsubishi Motor Sales Nederland. Daarmee is het truckdealernetwerk van Mercedes-Benz Nederland verantwoordelijk voor alle verkoop- en service-activiteiten van de Fuso Canter. Dankzij het gewichtsegment van de Canter in combinatie met de specifieke producteigenschappen en voordelen, is de Fuso Canter voor Mercedes-Benz Nederland een goede aanvulling op het brede bedrijfswagenprogramma, zo laat het bedrijf graag weten.

Meer info: www.media.daimler.com, www.fuso-trucks.com en uiteraard www.fuso-trucks.nl.

Reageer op dit artikel