nieuws

Breijer lijdt verlies in ‘beter jaar’ 2013

bouwbreed

Breijer lijdt verlies in ‘beter jaar’ 2013

Bouw- en installatiebedrijf Breijer heeft in 2013 een verlies geleden. Dat blijkt uit het jaarverslag van moederbedrijf Facilicom. Hoe hoog het verlies is wordt niet vermeld.

Wel dat het een “beter jaar” was dan 2012. In 2013 werd net als het jaar ervoor gereorganiseerd. Twee vestigingen werden gesloten en enkele activiteiten gestopt. De brand- en beveiligingsbedrijven hadden wel een goed jaar. Onderhoud en renovatie hadden last van een moeilijke markt. “Er zijn opdrachten, maar door de hevige concurrentie is de prijsdruk groot.” Wel heeft Breijer onlangs een groot pps-renovatieproject binnengehaald voor het gebouw B30 in Den Haag. Breijer doet daarvoor dertig jaar het onderhoud.

Reageer op dit artikel