nieuws

BAM en PlanOffice gaan samenwerking aan

bouwbreed

BAM Utiliteitsbouw Grote Projecten en PlanOffice hebben een overeenkomst gesloten voor exclusieve samenwerking bij pps-projecten. Dat meldt Vastgoedmarkt. Projectinrichter PlanOffice gaat zorgen voor de uitwerking, levering, vervanging en het onderhoud van alle pps-projecten van het bouwconcern. Het eerste project waarbij de partijen samenwerken is de nieuwbouw voor de Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag, […]

BAM Utiliteitsbouw Grote Projecten en PlanOffice hebben een overeenkomst gesloten voor exclusieve samenwerking bij pps-projecten. Dat meldt Vastgoedmarkt. Projectinrichter PlanOffice gaat zorgen voor de uitwerking, levering, vervanging en het onderhoud van alle pps-projecten van het bouwconcern.

Het eerste project waarbij de partijen samenwerken is de nieuwbouw voor de Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag, naar een ontwerp van Kaan Architecten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels