nieuws

BAM bouwt luxe hotel in centrum Frankfurt

bouwbreed

BAM Deutschland gaat in het centrum van Frankfurt een hotel en een appartementencomplex bouwen. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim 68 miljoen euro, maakt het bouwconcern vrijdag bekend. BAM verwacht het project eind volgend jaar op te leveren. Het vijfsterren-plus hotel, dat zal worden geëxploiteerd door Sofitel, omvat 150 kamers, een evenementenzaal, […]

BAM Deutschland gaat in het centrum van Frankfurt een hotel en een appartementencomplex bouwen. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim 68 miljoen euro, maakt het bouwconcern vrijdag bekend. BAM verwacht het project eind volgend jaar op te leveren.

Het vijfsterren-plus hotel, dat zal worden geëxploiteerd door Sofitel, omvat 150 kamers, een evenementenzaal, restaurant en café, alsmede fitnessvoorzieningen, winkels, kantoorruimten en een 25 meter-zwembad. Het appartementengebouw telt 25 luxe huurappartementen met een oppervlakte tot 200 vierkante meter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels