nieuws

ABB tekent akkoord over ontwikkeling Dijckerwaal

bouwbreed

Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep en grondeigenaar Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 143 woningen in het plan Waelpark tussen Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het project, dat Dijckerwaal gedoopt is, bestaat uit 143 woningen die in prijs variërend van 165.000 euro tot 340.000 euro. Meer […]

Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep en grondeigenaar Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 143 woningen in het plan Waelpark tussen Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het project, dat Dijckerwaal gedoopt is, bestaat uit 143 woningen die in prijs variërend van 165.000 euro tot 340.000 euro. Meer dan veertig woningen zijn starterswoning. De verkoop van de eerste fase begint in het najaar. Als alles meezit kan de Sliedrechtse aannemer in het tweede kwartaal van 2015 starten met bouwen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels