nieuws

Zuinige led-lichtmast van Bredenoord

bouwbreed

Bredenoord levert met zijn Clear PLM een led-lichtmastcombinatie die volgens de fabrikant ruim 65 procent minder brandstof verbruikt en 13 procent stiller is dan de normale ‘Metal Halide’-lichtmasten. Het nieuwe model is een variant op de Clear PLM; de led-lichtmast die Bredenoord in 2012 introduceerde. De fabrikant zegt het systeem grotendeels zelf te hebben ontwikkeld. […]

Bredenoord levert met zijn Clear PLM een led-lichtmastcombinatie die volgens de fabrikant ruim 65 procent minder brandstof verbruikt en 13 procent stiller is dan de normale ‘Metal Halide’-lichtmasten. Het nieuwe model is een variant op de Clear PLM; de led-lichtmast die Bredenoord in 2012 introduceerde. De fabrikant zegt het systeem grotendeels zelf te hebben ontwikkeld. De lichtmast kan worden gecombineerd met één of twee vrijstaande lichtmasten van Bredenoord. De relatieve brandstofbesparing wordt daardoor nog groter, garandeert de producent.

Reageer op dit artikel