nieuws

Vink Bouw en Intersell slaan handen ineen

bouwbreed

Vink Bouw uit Nieuwkoop gaat intensief samenwerken met Intersell en neemt een belang van 50 procent in dit bedrijf.

Vink Bouw richt zich hoofdzakelijk op nieuwbouwprojecten. Intersell heeft veel ervaring in renovatie en onderhoud van woningprojecten. De samenwerking moet strekken tot wederzijds voordeel. Vink Bouw weet zijn dienstverlening te verbreden met renovatiewerk.

Als onderdeel van de activiteiten van Vink Bouw, groeit voor Intersell het werkgebied van de regio Amsterdam/Gooi tot de hele Randstad. Vink Bouw heeft circa negentig vaste medewerkers en een jaaromzet van 40 miljoen euro, Intersell heeft 45 vaste medewerkers bij een jaaromzet van 12 miljoen euro. Partijen zijn het eens over zaken als werkhouding, investeren voor de lange termijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Intersell blijft opereren als zelfstandig bouwbedrijf.

Reageer op dit artikel