nieuws

Vestigingen installateur Paul van Vilsteren failliet

bouwbreed

Paul Van Vilsteren is vorige week failliet verklaard. Het installatieconcern met vestigingen in Zwolle, Dalfsen en Hattem – die officieel Engineering and Fine Materials I, II en III heten – vroeg het faillissement zelf aan nadat de bank had laten weten de noodlijdende onderneming niet langer te willen financieren.

De totaalinstallateur, die in 1936 werd opgericht, heeft ongeveer 70 werknemers. Vier jaar geleden stonden er nog 125 mensen op de loonlijst. Het bedrijf was onder meer betrokken bij de bouw van het IJsseldeltastadion, de thuisbasis van PEC Zwolle.

Curator Reinier Quint stelt tegenover de regionale krant De Stentor dat er op korte termijn duidelijkheid moet komen over een – gedeeltelijke – doorstart van het bedrijf.

Reageer op dit artikel