nieuws

Van Oord neemt belang in Spaans Dravo over

bouwbreed

Van Oord heeft het 50-procentsaandeel van Dragados in de Spaanse dochteronderneming Dravo overgenomen en is daarmee 100 procent eigenaar geworden van dit baggerbedrijf. Dravo is actief in Spanje, Portugal en Italië. Momenteel voert het onderhoudsbaggerwerk uit in de Portugese havensteden Lissabon en Aveiro en de Spaanse havensteden Barcelona en Huelva. Voormalig mede-eigenaar Dragados is dochter […]

Van Oord heeft het 50-procentsaandeel van Dragados in de Spaanse dochteronderneming Dravo overgenomen en is daarmee 100 procent eigenaar geworden van dit baggerbedrijf.

Dravo is actief in Spanje, Portugal en Italië. Momenteel voert het onderhoudsbaggerwerk uit in de Portugese havensteden Lissabon en Aveiro en de Spaanse havensteden Barcelona en Huelva. Voormalig mede-eigenaar Dragados is dochter van ACS, de grootste infrabouwer van Spanje. Dravo werd opgericht in 1987. Na tien jaar samenwerking met Boskalis, nam Van Oord de rol van grote buitenlandse partner van Dravo over.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels