nieuws

Uitbaggeren

bouwbreed

Een medewerker van baggerbedrijf West-Friesland is aan het werk in de vijver van het Amsterdame Oosterpark. De diepte wordt ongeveer 1,60 meter. De baggerwerkzaamheden in het park duren ongeveer drieënhalve week en maken deel uit van de herinrichting van het park. Behalve een paar fietsen is er nog niets opzienbarends gevonden. De grond die is […]

Een medewerker van baggerbedrijf West-Friesland is aan het werk in de vijver van het Amsterdame Oosterpark. De diepte wordt ongeveer 1,60 meter. De baggerwerkzaamheden in het park duren ongeveer drieënhalve week en maken deel uit van de herinrichting van het park. Behalve een paar fietsen is er nog niets opzienbarends gevonden. De grond die is verwijderd, wordt naar een depot op de Hemweg gebracht om daar verder verwerkt te worden.Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel