nieuws

Twee bruggen

bouwbreed

De N279 heeft straks twee bruggen over het nieuwe Máximakanaal. Bij de eerste brug heeft aannemer Willemsunie de voorspanning al aangespannen en wordt de bekisting verwijderd. De brug op de foto loopt ietsje achter. Beide bruggen moeten begin juli open voor verkeer. Daarna wordt het kanaal doorgegraven, zodat eind van het jaar de scheepvaart deze […]

De N279 heeft straks twee bruggen over het nieuwe Máximakanaal. Bij de eerste brug heeft aannemer Willemsunie de voorspanning al aangespannen en wordt de bekisting verwijderd. De brug op de foto loopt ietsje achter. Beide bruggen moeten begin juli open voor verkeer. Daarna wordt het kanaal doorgegraven, zodat eind van het jaar de scheepvaart deze omleiding van de Zuid-Willemsvaart om Den Bosch kan gebruiken.Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel