nieuws

Pivot draagt deur tot 150 kilo

bouwbreed Premium

Anyway Doors uit het Belgische Massenhoven meldt dat zijn nieuwe pivotscharnieren deuren tot 150 kilo kunnen dragen. De scharnieren kunnen excentrisch of in het midden van een deur worden gezet. In het laatste geval draait de deur om een centrale as. De sluiting werkt in beide draairichtingen. De scharnieren worden op de vloer gemonteerd op […]

Anyway Doors uit het Belgische Massenhoven meldt dat zijn nieuwe pivotscharnieren deuren tot 150 kilo kunnen dragen. De scharnieren kunnen excentrisch of in het midden van een deur worden gezet. In het laatste geval draait de deur om een centrale as. De sluiting werkt in beide draairichtingen. De scharnieren worden op de vloer gemonteerd op minstens 20 centimeter uit het kozijn. Twee bouten van 4 centimeter lang zorgen voor de verankering. De scharnieren werken op alle deuren van Anyway. Daarvoor wordt het deurblad in een eigen omlijsting van de Belgische fabrikant gezet. De deuren kunnen maximaal 275 centimeter hoog en 200 centimeter breed zijn.

Reageer op dit artikel