nieuws

Oplanger houdt met magneet bout vast

bouwbreed

Gereedschapmaker Gedore komt met een verlengstuk met magneet voor (ratel)sleutelaansluitingen om stalen bouten mee vast en los te draaien. Met de ingebouwde permanente magneet houdt deze 1990M losse stalen bouten vast. De oplanger is te gebruiken in combinatie met elke sleutel of ratel met een halfduimse aansluiting. Dat kan samen met alle gangbare dopsleutels met […]

Gereedschapmaker Gedore komt met een verlengstuk met magneet voor (ratel)sleutelaansluitingen om stalen bouten mee vast en los te draaien. Met de ingebouwde permanente magneet houdt deze 1990M losse stalen bouten vast. De oplanger is te gebruiken in combinatie met elke sleutel of ratel met een halfduimse aansluiting. Dat kan samen met alle gangbare dopsleutels met een wijdte van acht tot 36 millimeter die zo’n binnenvierkant hebben. Gedore maakt zijn 1990M uit vanadiumstaal 31CrV3. Het gereedschap is gloeiend gesmeed en verchroomd. Een mangaan-gefosfateerde veerstift fixeert de bout op de plek waar die wordt in- of uitgedraaid.

Reageer op dit artikel