nieuws

Onderzoek naar salarissen in de bouw

bouwbreed Premium

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar onderzoekt Cobouw in samenwerking met bureau Berenschot de beloning en arbeidsvoorwaarden in de bouw. Het onderzoek wordt uitgevoerd via een enquête op de website van Cobouw. Hierbij komen vragen aan de orde als: bij welk bedrijf zou u het liefst willen werken, bent u tevreden over uw arbeidsvoorwaarden, wie is […]

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar onderzoekt Cobouw in samenwerking met bureau Berenschot de beloning en arbeidsvoorwaarden in de bouw.

Het onderzoek wordt uitgevoerd via een enquête op de website van Cobouw. Hierbij komen vragen aan de orde als: bij welk bedrijf zou u het liefst willen werken, bent u tevreden over uw arbeidsvoorwaarden, wie is de beste werkgever, en denkt u weleens aan een andere baan, binnen of buiten de sector? Nieuw is dit jaar dat ook zzp’ers de enquête kunnen invullen.

De resultaten van de enquête worden in juni bekendgemaakt via publicaties op www.cobouw.nl en in deze krant.

Reageer op dit artikel