nieuws

Omzet Spie neemt met ruim 10 procent toe

bouwbreed Premium

Technisch dienstverlener Spie zag de omzet het afgelopen jaar met 10,9 procent toenemen tot 4,6 miljard euro. Het bedrijfsresultaat (ebita) groeide tot 298 miljoen euro. Meer dan de helft van de bedrijfsopbrengsten komt uit thuisland Frankrijk. Noordwest-Europa is met een omzet van ruim 1 miljard euro de tweede markt van het bedrijf. De technisch dienstverlener […]

Technisch dienstverlener Spie zag de omzet het afgelopen jaar met 10,9 procent toenemen tot 4,6 miljard euro. Het bedrijfsresultaat (ebita) groeide tot 298 miljoen euro.

Meer dan de helft van de bedrijfsopbrengsten komt uit thuisland Frankrijk. Noordwest-Europa is met een omzet van ruim 1 miljard euro de tweede markt van het bedrijf. De technisch dienstverlener merkt op dat de vestigingen in België en Nederland goede prestaties leveren, “vooral in de industriële sector”. In Duitsland en Centraal-Europa maakt Spie, mede door de overname van Hochtief Service Solutions, een flinke groei door. De omzet uit deze markt verdrievoudigde tot 296,3 miljoen euro.

Reageer op dit artikel