nieuws

Meter draait langer met verbeterde accu

bouwbreed

Een hybride variant van de lithium-ion-accu voorziet in combinatie met onder meer zonnepanelen meetsystemen op moeilijk te bereiken plaatsen van elektriciteit. Gangbare lithium-ion-accu’s zijn na vijf jaar of duizend keer laden doorgaans versleten. Het Israëlische Tadiran zegt de tekortkomingen te hebben opgelost in zijn TLI, een serie hybride lithium-ion-accu’s. Het product is een variant op […]

Een hybride variant van de lithium-ion-accu voorziet in combinatie met onder meer zonnepanelen meetsystemen op moeilijk te bereiken plaatsen van elektriciteit. Gangbare lithium-ion-accu’s zijn na vijf jaar of duizend keer laden doorgaans versleten. Het Israëlische Tadiran zegt de tekortkomingen te hebben opgelost in zijn TLI, een serie hybride lithium-ion-accu’s. Het product is een variant op de hybride condensator, een elektronisch onderdeel dat het bedrijf eerder ontwikkelde. De verbeterde accu zou minimaal twintig jaar meegaan en in die tijd vijfduizend keer kunnen worden geladen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels