nieuws

LG stelt led-lamp in met smartphone

bouwbreed Premium

LG presenteert ‘slimme’ led-lampen die met Android- en iOS-apparaten bediend kunnen worden. De fabrikant concurreert daarmee met onder andere Philips die met zijn Hue-lampen een vergelijkbaar product biedt en met de BoomerLight van Ultron. De witte of gekleurde lampen kunnen met app’s voor Android en iOS worden aangestuurd via bluetooth of wifi. Ze gaan bijvoorbeeld […]

LG presenteert ‘slimme’ led-lampen die met Android- en iOS-apparaten bediend kunnen worden. De fabrikant concurreert daarmee met onder andere Philips die met zijn Hue-lampen een vergelijkbaar product biedt en met de BoomerLight van Ultron. De witte of gekleurde lampen kunnen met app’s voor Android en iOS worden aangestuurd via bluetooth of wifi. Ze gaan bijvoorbeeld geprogrammeerd aan om een verlaten woning een bewoonde indruk te geven. Afhankelijk van de instellingen kunnen de lampen ook gaan knipperen wanneer iemand de bewoners belt.

Reageer op dit artikel