nieuws

Leien en dakpannen van Eternit voor renovatie

bouwbreed Premium

Eternit introduceert leien uit vezelcement en keramische dakpannen. De fabrikant adviseert beide producten voor renovatieprojecten. Met de leien is een geventileerde voorzetgevel te maken. De dunne bekleding biedt volgens de producent ruimte om eventueel nog thermische isolatie in aan te brengen. Door het lichte gewicht van vezelcement kunnen de leien toe met lichte draagstructuren zonder […]

Eternit introduceert leien uit vezelcement en keramische dakpannen. De fabrikant adviseert beide producten voor renovatieprojecten. Met de leien is een geventileerde voorzetgevel te maken. De dunne bekleding biedt volgens de producent ruimte om eventueel nog thermische isolatie in aan te brengen. Door het lichte gewicht van vezelcement kunnen de leien toe met lichte draagstructuren zonder extra funderingen, De keramische pannen van Eternit zijn bedoeld voor daken met een helling vanaf 12 graden. Ze hebben een brede en diepe sluiting die regenwater afvoert. De sluiting is volgens de fabrikant zodanig geconstrueerd dat hij het dak beter beschermt tegen wind en regen.

Reageer op dit artikel