nieuws

Hogeschool Eschede voor Haafkes en Plegt-Vos

bouwbreed

Bouwcombinatie Haafkes/Plegt-Vos gaat voor Saxion Hogeschool vier nieuwe gebouw neerzetten in Enschede. Het gaat om een investering van 10 miljoen euro. In mei begint de bouw, in de zomer van 2015 is het campusproject gereed. De twee bedrijven zijn goede bekenden van de hogeschool. Ze bouwden al voor Saxion Deventer en restaureerden Villa Serphos voor […]

Bouwcombinatie Haafkes/Plegt-Vos gaat voor Saxion Hogeschool vier nieuwe gebouw neerzetten in Enschede. Het gaat om een investering van 10 miljoen euro. In mei begint de bouw, in de zomer van 2015 is het campusproject gereed. De twee bedrijven zijn goede bekenden van de hogeschool. Ze bouwden al voor Saxion Deventer en restaureerden Villa Serphos voor Saxion Enschede. Verder verwierven Haafkes / Plegt-Vos eerder verschillende onderhoudsprojecten bij Saxion.

Reageer op dit artikel