nieuws

Grontmij naar rechter om Golfbaan Naarderbos

bouwbreed Premium

Grontmij naar rechter om Golfbaan Naarderbos

Grontmij en Flevo Invest staan vanmiddag tegenover elkaar in de rechtszaak. Het advies- en ingenieursbureau en de groep private investeerders hebben een conflict over Golfbaan Naarderbos, schrijft het Financieele Dagblad.

Vorig jaar verkocht Grontmij de golfbaan voor 5,8 miljoen euro aan Flevo Invest, een groep investeerders onder aanvoering van Transmatch. De deal was onderdeel van het programma Terug op het Spoor, waarmee bestuursvoorzitter Michiel Jaski Grontmij weer op de rails wil zetten. Volgens Grontmij komen de kopers hun financiële verplichtingen niet na. Met het kort geding zou het bedrijf proberen Flevo Invest te dwingen tot naleving van het koopcontract.

Reageer op dit artikel