nieuws

Aannemersfederatie: Sectorplannen los zand

bouwbreed

Toon meer ambitie, kabinet, als het gaat om werkgelegenheid. Die oproep komt van de Aannemersfederatie. Met een miljoenenimpuls voor verschillende sectorplannen wil minister Asscher ook de problemen in de bouw te lijf gaan. De Aannemersfederatie oordeelt echt dat er weinig terechtkomt van de goede bedoelingen. “De sectorplannen hangen als los zand aan elkaar.” De federatie […]

Toon meer ambitie, kabinet, als het gaat om werkgelegenheid. Die oproep komt van de Aannemersfederatie. Met een miljoenenimpuls voor verschillende sectorplannen wil minister Asscher ook de problemen in de bouw te lijf gaan. De Aannemersfederatie oordeelt echt dat er weinig terechtkomt van de goede bedoelingen. “De sectorplannen hangen als los zand aan elkaar.” De federatie stelt voor om het sectorplan bouw te combineren met het Energiefonds en met provinciale gelden voor verduurzaming. Verder pleit zij voor een nieuw Bouwteam met een regierol voor het ministerie van Economische Zaken.

Reageer op dit artikel