nieuws

Zonder bouwvakkers geen carnaval

bouwbreed

Zonder bouwvakkers geen carnaval

“Half Nederland viert carnaval. En zie je die hoogwerker? Die heftruck? Zonder bouw geen carnaval. Dus dit moet ‘m worden.”

Zo koos René Kesselaar gisteren als gasthoofdredacteur de foto die vandaag op de voorpagina van Cobouw prijkt. Kesselaar was gisteren gasthoofdredacteur van Cobouw voor één dag. Dat is terug te zien in de krant met daarin aandacht voor digitalisering in de bouw, een interview met voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen en een commentaar van zijn hand. Zijn aannemersbedrijf Kesselaar en Zn. in Alkmaar werd in 2012 gekozen tot ‘Slimste bedrijf van Nederland’.

Meer over de foto

Zonder bouwvakkers en technische mensen zou carnaval in Prinsenbeek er heel anders uitzien. Zij zijn betrokken bij zowel het opbouwen van onderdelen als het maken van de constructie van de carnavalswagens. Bij de opbouw van deze wagen kregen de clubleden van carnavalsvereniging The Black Eagles hulp van De Graaf Konstruktie uit Prinsenbeek. Zondag reed de wagen in Boemeldonck voor vele tienduizenden belangstellenden, gisteren is hij weer afgebroken.

Reageer op dit artikel