nieuws

Vlotte verkoop Haagse bouwkavels en klushuizen

bouwbreed

Vlotte verkoop Haagse bouwkavels en klushuizen

De verkoop van bouwkavels en kluswoningen aan particulieren verloopt in Den Haag voorspoedig. Alle honderd kluswoningen die de gemeente aanbood, zijn binnen een dag verkocht.

Van de honderd kavels die werden aangeboden ging binnen enkele uren 85 procent van de hand. Een week voor de verkoop begon, meldden zich reeds de eerste belangstellenden. De bouwkavels liggen in verschillende delen van de stad. Bij de kluswoningen die te koop werden aangeboden, ging het om onder meer een voormalig politiebureau en de woning waar ooit de hoofdonderwijzer van een school huisde.

Bijzonder aan de kluswoningen is dat deze zijn aangeboden aan onder meer studenten. De koop van een kavel of klushuis is niet vrijblijvend. De gemeente ziet er op toe dat de verbouwing dan wel nieuwbouw voldoet aan alle wettelijke voorschriften.

Reageer op dit artikel