nieuws

Ondernemerspleidooi Wereldtentoonstelling

bouwbreed

Topmensen van vijftien grote bedrijven maken zich er sterk voor dat Rotterdam in 2025 gastheer wordt van de Wereldtentoonstelling. Rotterdam, zien ze, is zowel een showcase als een businesscase voor tal van stedelijke delta’s in de rest van de wereld. Hoewel deze altijd liggen in kwetsbare gebieden, laat Rotterdam zien dat het er desondanks goed […]

Topmensen van vijftien grote bedrijven maken zich er sterk voor dat Rotterdam in 2025 gastheer wordt van de Wereldtentoonstelling. Rotterdam, zien ze, is zowel een showcase als een businesscase voor tal van stedelijke delta’s in de rest van de wereld. Hoewel deze altijd liggen in kwetsbare gebieden, laat Rotterdam zien dat het er desondanks goed toeven kan zijn voor inwoners en bedrijven. Tot het vijftiental behoren onder meer de prominenten uit de (water)bouw Pieter van Oord (Van Oord), Daan Sperling (TBI) en Erik Oostwegel (Royal Haskoning DHV).

Reageer op dit artikel