nieuws

Nieuwe kade voor Waterfront

bouwbreed Premium

Op industrieterrein De Haven in Harderwijk is Boskalis bezig met de nieuwe kade voor nieuwbouwproject Waterfront Harderwijk. In het gebied rondom het Dolfinarium en het industrieterrein zullen Boskalis, Synchroon en Koopmans een nieuwe binnenhaven, twee parkeergarages en ruim 750 woningen bouwen. Bovendien komt er een wandelpromenade langs het water. Ter voorbereiding zijn het afgelopen jaar […]

Op industrieterrein De Haven in Harderwijk is Boskalis bezig met de nieuwe kade voor nieuwbouwproject Waterfront Harderwijk. In het gebied rondom het Dolfinarium en het industrieterrein zullen Boskalis, Synchroon en Koopmans een nieuwe binnenhaven, twee parkeergarages en ruim 750 woningen bouwen. Bovendien komt er een wandelpromenade langs het water. Ter voorbereiding zijn het afgelopen jaar alle gebouwen op het terrein met de grond gelijk gemaakt. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel