nieuws

Michiel Pouwels treedt toe tot directie Cumela Nederland

bouwbreed

Michiel Pouwels treedt toe tot directie Cumela Nederland

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Cumela Nederland is een nieuwe tweekoppige directie benoemd. Toetreder is belangenbehartiger Michiel Pouwels, terwijl Hannie Zweverink voortaan de algemene leiding heeft.

Na het vertrek van algemeen directeur Jan Maris, die komende donderdag feestelijk afscheid neemt, neemt Hannie Zweverink zijn functie over. Aangezien zij de portefeuille Belangenbehartiging voerde, werd hiervoor een nieuw directielid gezocht. Insiders wisten al dat Michiel Pouwels hiervoor genomineerd was. Pouwels werkt sinds 2008 bij de Cumela en velen kennen hem van het brancheblad Grondig. Daarvoor was Pouwels vele jaren hoofdredacteur van het vakblad Bouwmaterieel Benelux (BMB).

Nu is het officieel

De leden van Cumela Nederland, de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra, hebben afgelopen zaterdag 8 maart tijdens de ALV 2014 ingestemd met de benoeming van Hannie Zweverink en Michiel Pouwels tot de nieuwe directie.

Jan Maris blijft actief

Jan Maris neemt weliswaar afscheid als algemeen directeur, maar hij blijft de komende jaren nog op beperkte wijze aan CUMELA Nederland verbonden als bestuurder voor pensioenen en CEETTAR, de Europese koepelorganisatie voor brancheverenigingen voor cumelabedrijven.

Meer info: www.cumela.nl.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels