nieuws

Met z’n tweeën een snelle en gladde ondergrond trekken

bouwbreed

Na de in 2009 geïntroduceerde Strakvlak voor gebruik door één persoon, brengt Visser & Visser uit Breda nu de Strakvlak Duo op de markt. Die maakt het mogelijk om met twee personen tegelijk rechtstaand af te reien.

Met de ‘enkelvoudige’ Strakvlak legt de stratenmaker of hovenier zonder veel inspanning een snelle en gladde basis voor straatwerk, inzaaien of het leggen van grasmatten. Om nog sneller te kunnen werken op grotere oppervlakken heeft het bedrijf de Strakvlak Duo ontwikkeld. Die is specifiek bedoeld voor situaties waarin machinaal afreien niet mogelijk is.

Twee personen kunnen nu rechtstaand afreien tot een breedte van 300 centimeter. Volgens Visser & Visser heeft de Strakvlak als voordeel dat de bedieners ervan arbotechnisch en ergonomisch in de juiste houding werken. Bovendien wordt het werk nauwkeuriger gedaan en kan een hogere productie worden gehaald. De Strakvlak biedt de mogelijkheid om in een dak- of radiusprofiel te egaliseren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels